Tavataan Tampereen alihankintamessuilla lokakuussa 2024. Osastomme sijaitsee hallissa D336.  Esittelemme osastollamme puupakkaustuotteitamme mm. kuormalavoja sekä tarjoamiamme palveluita.

Olemme Pohjois-Euroopan suurin kuormalava- ja kelavalmistaja. Valmistamme vuosittain sekä standardikokoisia että asiakkaalle räätälöityjä puupakkauksia. Vuosituotantomme on  noin 5 miljoonaa kuormalavaa, kaapelikelaa sekä erilaisia puupakkauksia sekä kotimaan valmistavan teollisuuden tarpeisiin että vientiin.

Versowood Alihankinta 2024 osastonumerolla (1).png

Tästä pääset tutustumaan tuotteisiimme jo etukäteen ja kuormalavaesitteen voit ladata tästä. Maksuton sisäänpääsy, kun rekisteröidyt ennakkoon sähköisen asiakaskutsun kautta ja tulostat lipun. Nähdään Tampereella lokakuussa.

Tästä pääset Tampereen Messujen saapumisohjeet sivulle, ajo-ohjeet ja julkinen liikenne.

Puupakkaukset kaikkiin tarpeisiin – Pohjois-Euroopan suurimmalta lava- ja puupakkausvalmistajalta.

messuihmiset.png

Lue lisää Tampereen alihankinta messusivuilta sekä tiedotteesta.  

Messut pidetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 1.-3.10.2024 välisenä aikana. Alihankinta esittelee metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia. Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma tarjoaa kolmessa päivässä ainutlaatuisen läpileikkauksen toimialan näkymistä sekä alan tulevaisuudesta. Alan ykköstapahtumassa kohtaavat teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät.

Alihankinta-tapahtuman teema vuonna 2024 on Tekoälyllä tuottavuutta.

Tapahtuma kokoaa vuosittain yli tuhat näytteilleasettajaa useasta maasta sekä tuhansia messuvieraita. Tapahtuma on toteutettu Tampereella vuodesta 1988 lähtien.